Szolgáltatásaink

Folyamat-támogatás

Módszertan

Az informatikai folyamat-támogatásban a technológiai és az emberi erőforrások egyensúlyát, hatékony együttműködését keressük, mert meggyőződésünk szerint ebben rejlik az üzleti hatékonyság kulcsa. Ennek állítjuk szolgálatába a technológia biztosította lehetőségeket, az egyre kiforrottabb iparági megoldásokat, irányelveket, valamint saját tapasztalatainkat.

Élve az informatikában gyakorlattá vált távoli hozzáféréses technológiákkal, működésünk egyre nagyobb hatósugarú. A projektek elején szükséges pár napos helyszíni egyeztetés, felmérés után a világ bármely részére szállítunk távmunkában megvalósított megoldásokat. A környező országokban hosszabb kint tartózkodást kívánó feladatokat is vállalunk.

Munkánk lényege támogató alkalmazások és folyamatszervezés segítségével gördülékeny, hatékony ügymenet kialakítása, legyen szó IT szolgáltatás menedzsmentről, hibajegy-kezelésről, panaszkezelésről vagy bármi egyéb ügykezelésről, folyamatról.

Korábbi tapasztalatainkra építve pontos ütemezéssel, ügyfeleink informatikai infrastruktúrájába illeszkedően végezzük BMC Remedy ITSM modulok bevezetését, illetve egyedi, BMC Remedy AR System alapú rendszerek kialakítását.

IT szolgáltatásmenedzsment alkalmazásainknál Magyarországon az elsők között vettük figyelembe az ITIL irányelveket.

Telekom hálózatok hibakezeléséhez készített rendszereink eTOM alapokra épülnek.

A tervezés során a BMC BSM (Business Service Management) megközelítését alkalmazzuk, amelynek lényege, hogy a folyamattámogató alkalmazás kialakítása során ügyfelünk működési módját, üzleti céljait szem előtt tartva határozzuk meg a prioritásokat.

A BMC Remedy fejlesztő platform adottságaira építve szívesen dolgozunk agilis módszertannal. Ennek előnye, hogy nem igényel részletes, végleges specifikációt a projekt elején. Az igények a projekt során finomíthatók, ami rendkívül idő- és erőforrás-takarékos működést eredményez. Ráadásul olyan alkalmazás vezethető be ily módon, amely a projekt indulásától a befejezéséig figyelembe veszi a felhasználói tapasztalatokat, ezáltal az ügyfél valóban fontos igényeire nyújt megoldást.

Close Menu